VIDEO. Accidentele provocate de șoferii teribiliști, surprinse de camerele de supraveghere din București

Data publicării:
taxi rasturnat

Aceste imagini au fost surprinse de o cameră de supraveghere aflată în apropierea Arcului de Triumf din Bucureşti. Doar inspiraţia îl opreşte pe şoferul acestui taxi să nu mai înainteze nici măcar un metru spre mijlocul intersecţiei. Din dreapta lui, un autoturism îi taie calea cu o viteză ameţitoare.

Preţ de câteva secunde, nimeni nu poate reacţiona. Şoferul din taxi iese din maşină şi merge să acorde primul ajutor celui care i-a tăiat calea.

Tot viteza este cea care a fost la un pas să-i fie fatală şi acestui şofer. Bărbatul întoarce maşina în dreptul statuii Aviatorilor şi este lovit în plin de un alt autoturism.

Un taximetrist vrea să iasă din parcare, nu priveşte în oglinda retrovizoare şi spulberă cele două persoane care traversau neregulamentar. În acest caz, cele două victime au ajuns la spital cu răni serioase la cap şi picioare. Deşi la doar câţiva metri de locul producerii accidentului se afla un agent al poliţiei locale, omul legii nu a mai avut timp să reacţioneze.

Câteva zeci de accidente au loc în Bucureşti în fiecare zi. Multe dintre ele sunt observate pe astfel de camere de supraveghere. Rolul este este în primul rând de a scurta reacţia echipajelor de intervenţie care ar trebui să ajungă la locul accidentului în maximum 4-5 minute.

Conform poliţiştilor, Capitala se află în topul oraşelor din ţară unde au loc cele mai grave accidente rutiere. Doar anul trecut au avut loc peste 900 de accidente de accidente grave, iar neacordarea de prioritate şi viteza sunt printre principalele cauze.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri