VIDEO | Boureanu, comportament bizar în sediul Poliției

Data actualizării: Data publicării:
boureanu23

Cristian Boureanu cere în instanță să fie eliberat din arestul preventiv, unde e de câteva zile pentru că a lovit polițist. În acest timp apar imagini noi cu fostul deputat. În cele mai recente dintre ele, Boureanu cântă în rusește melodia Katiușa şi... face exerciţii de meditaţie în sediul Poliţiei Rutiere.

Alte imagini ne ajută să vedem şi din alt unghi incidentul în urma cărui a fost arestat Cristian Boureanu. Din filmul care circulă pe internet aflăm şi de ce a avut nevoie fostul parlamentar de îngrijiri medicale.

Avocatul fostului parlamentar susţine că nu clientul său ar fi pornit scandalul.

Ioan Dincă, avocatul lui Cristian Boureanu: A fost acuzat că după plecarea din zona restaurantului Pescăruş ar fi arătat semne obscene, acest lucru nu a fost demonstrat, apare doar din declaraţia poliţistului.
Reporter: Şi de aceea l-au oprit?
Ioan Dincă: De aia l-au oprit a doua oară. Îi pare rău că a coborât din maşină. Asta a fost declaraţia...
Reporter: Şi modul cum le-a vorbit poliţiştilor?
Ioan Dincă: Nu a vorbit... tocmai de aceasta, dumneavoastră în mare măsură aţi fost dezinformaţi fiindu-vă prezentate numai anumite secvenţe. Este o persoană care a suferit multiple traumatisme, dublă fractură a maxilarului, fisura cutiei craniene în zona sinusurilor, canal auditiv spart şi şapte dinţi în gură mai puţin - doi lipsă total, încă cinci care sunt sparţi.

În apărarea clientului său, avocatul lui Cristian Boureanu a arătat instanţei că poliţiştii erau în misiune pe o cu totul altă stradă decât cea pe care a început scandalul.

Ioan Dincă, avocat: Poliţiştii conform ordinului de misiune nu fuseseră repartizaţi pe acea zonă să execute misiunea.

Oamenii legii îl contrazic, însă, pe avocat şi spun că Brigada Rutieră poate interveni oriunde pe teritoriul municipiului Bucureşti.

Fostul deputat Cristian Boureanu, cercetat pentru ultraj în urma scandalului cu poliţişti care au oprit în trafic maşina în care se afla, pe care i-a insultat şi lovit, rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile. Decizia Tribunalului Bucureşti dată vineri după-amiază este definitivă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri