VIDEO. Centrul orașului Tulcea, sub ape 

Data publicării:
inundatii tulcea

Apele s-au adunat de pe toate străzile din Tulcea în centrul orașului, cea mai joasă zonă din municipiu. Timp de o oră a fost haos, centrul a fost a paralizat.

Mașinile au fost luate de apă. Un autoturism a fost proiectat aproape de ferestra unui magazin. Circa zece mașini au fost avariate, potrivit informaților din acest moment. 

Localnicii spun că centrul se inundă la fiecare ploaie mai serioasă din cauza sistemului de canalizare care nu face față. 

Purtătoarea de cuvânt a ISU Tulcea a declarat că în urma ploilor abundente mai multe zone din Tulcea au fost inundate. ISU a fost solicitat să intervină în cazul mai multor șoferi care au rămas cu mașinile blocate în trafic.

Nu a fost nici o persoană rănită.

„În urma ploilor abundente care au durat în jur de o oră, în jurul orei 15.00 am fost solicitați să intervenim în mai multe zone din Tulcea în care mașinile au rămas blocate în trafic, cu persoane în ele. Ne-am deplasat cu echipaje de intervenție la fața locului și toate mașinile pentru care prin 112 am primit solicitări au fost deblocate. Persoanele care se aflau acolo au fost duse în zona de siguranță. Colegii mei intervin în diferite zone ale municipiului unde au fost inundate subsolurile blocurilor, beciuri de casă sau chiar subsolurile unor societăți comerciale. În centrul orașului apele s-au retras încet, încet și ploaia s-a liniștit”, a spus Angela Tulceanu.

Directorul Regiei de Transport Tulcea a precizat că autobuzele din oraș nu mai sunt blocate în acest moment.

„În acest moment nu mai sunt blocate. Au fost blocate la capetele de linii unde au ajuns și nu au mai putut să se deplaseze de acolo pentru că în Tulcea cele mai multe linii au un traseu comun și anume de la hotel Delta până spre zona Pelican unde au fost cele două zone inundate și de aceea jumătate de oră nu s-a putut circula între cele două puncte. Acum circulația s-a reluat și ele reintră în trafic în jumătate de oră. Nu e  niciun fel de avarie la vreun autobuz”, a spus Dan Bălan. 




Ne puteți trimite imagini pe secţiunea Digivox a digi24.ro, pe e-mail sau pe Facebook. Ne puteți contacta şi telefonic sau ne puteți trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp la numărul 0771.100.304. Va rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri