VIDEO. Controlori RATB, loviţi de tatăl unei fete amendate

Data actualizării: Data publicării:
incident RATB

Incident în transportul în comun din Bucureşti. Doi controlori RATB au fost bătuţi de un bărbat, în staţia de autobuz Constantin Brâncoveanu, după ce fiica acestuia a fost amendată, pentru că nu avea bilet.

În imagini se vede cum bucureşteanul nu stă mult pe gânduri şi năvăleşte asupra controlorilor RATB. Fără reacţie, angajaţii regiei de transport pleacă de lângă bărbat pentru a nu agrava situaţia. Totul, după ce o fată de 15 ani, care circula fără bilet, a fost sancţionată de controlori. Fata l-a chemat în ajutor tatăl său, care a ajuns imediat în staţia Constantin Brâncoveanu pentru a lămuri situaţia. Cu pumnii.

Constantin Tobescu, purtător de cuvânt al RATB: „Este regretabil. Oamenii respectivi, angajaţii noştri, erau în timpul activităţii lor. Trebuie să întărim colaborarea cu instituţiile abilitate ale statului. Mă refer aici la poliţia locală şi jandarmeria. A fost depusă plângere, la Poliţie, la secţia 16. A fost amendat pentru ultraj.”

Bătăușul din Berceni a primit o amendă de 1.000 de lei, pentru ultraj. Incidentul e primul de acest fel din acest an, dar anul trecut au fost înregistrate 15 cazuri de agresiune asupra controlorilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri