VIDEO. Imagini noi de la cutremurul de vineri noaptea

Data publicării:
imagini noi cutremur internet cafe

Au apărut imagini noi din timpul cutremurului de ieri noapte. Camerele de supraveghere dintr-un internet-cafe din Iaşi au surprins momentul în care clienţii se ridică din faţa calculatoarelor, îşi dau jos căştile şi fug speriaţi spre ieşire.

Iaşiul a fost unul din oraşele unde cutremurul de 5,3 s-a simţit puternic. Nouă oameni au ajuns la spital, după ce au suferit atacuri de panică.

Zece secunde a durat cutremurul de vineri spre sâmbătă noapte, cel mai puternic produs în acest an în România. Unda seismică pornită din Vrancea a fost resimţită în patru ţări vecine - în Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria şi Serbia. 13 oameni au ajuns la spital după ce au suferit atacuri de panică. Un singur pacient a fost internat - un tânăr din Iaşi, care a sărit pe fereastră. Imediat după cutremur, locuitorii din Bucureşti au înroşit liniile dispeceratului 112. Cei mai mulţi nu pentru a cere intervenţia ambulanţei, ci pentru a afla cum trebuie să reacţioneze - să rămână în case ori să iasă în faţa locuinţei. La Iaşi, cutremurul a dat jos bucăţi dintr-un palat construit la începutul secolului al XX-lea, care nu a fost consolidat niciodată.

Vă reamintim, dacă aveţi imagini interesante, care pot deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteţi contacta şi telefonic sau ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe Whatsapp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

carton telespectatori contacte digi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri