VIDEO. Imnul României, cântat de peste 20.000 de oameni la Timișoara

Data actualizării: Data publicării:
timisoara

Aproximativ 20.000 de protestatari adunați în Piața Operei din Timișoara au intonat imnul României joi seara. Oamenii au ieşit în stradă, pentru a treia zi consecutiv, nemulţumiţi de ordonanţa de modificare a codurilor penal şi de procedură penală. Sunt ample proteste în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară.

La protestul de la Timişoara au participat 20.000 de oameni. Ei au strigat lozinci împotriva Guvernului, la adresa premierului Sorin Grindeanu şi a ministrului Justiţiei, Florin Iordache, dar şi a PSD:

"Grindeanu, ai pătat onoarea din Banat", "Ministrul trădare, altă întrebare", ”PSD cu părul creţ fură noaptea din coteţ".

În jurul orei 21.00, manifestanţii au pornit în marş pe străzile din Timişoara, pe traseul Piaţa Victoriei – Strada Alba Iulia – intersecţie Punctele Cardinale – bulevardul Take Ionescu – Inspectoratul de Poliţie al judeţului Timiş – Prefectura Timiş – Piaţa Victoriei.

De asemenea, liderii protestatarilor au stabilit ca şi vineri să continue protestul la Timişoara. Oamenii au fost sfătuiţi să se adune în mai multe puncte din oraş şi în jurul orei 18.30 să pornească în grupuri spre Piaţa Victoriei. Astfel, vineri, protestul ar urma să înceapă în Timişoara, la ora 19.00, pe platoul din faţa Operei Naţionale Române.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri