VIDEO. Inspectorii ANAF, primiți cu ostilitate și ironii în Vama Veche

Data publicării:
vananaf

Apariţia inspectorilor Fiscului pe plaja din Vama Veche i-a enervat pe tinerii veniţi să se distreze nestingheriţi. Vamaioţii i-au huiduit şi i-au transformat în ţinte pentru glume.

„Voiam să fac o poză cu voi, se poate?”, i-a întrebat un tânăr pe inspectorii în uniformă.

„Nu se poate”, i-a replicat unul dintre aceștia.

Turiştii au continuat ironiile şi au pus între ştergătoarele maşinilor ANAF bonuri fiscale. „Să meargă domnii de la ANAF şi la toaletele publice, să întrebe şi acolo dacă se emite bon fiscal”, spunea un turist.

Unii dintre turişti au mers dincolo de ironii şi au devenit violenţi. „S-a înregistrat şi un incident în care o persoană a spart parbrizul unei maşini ANAF. În acest caz se vor sesiza organele de urmărire penală, aceste persoane riscând până la 2 ani de închisoare”, a declarat Alexandru Cristea.

Pentru vacanţa de 1 Mai, aproape 200 de inspectori antifraudă au fost detaşaţi pe litoral ca să controleze activitatea de la terase, restaurante, hoteluri şi chioşcuri.

Inspectorii Fiscului au mers în 31 de localuri din Vama Veche ca să verifice dacă angajaţii emit bonuri fiscale. Controalele vor continua şi în zilele viitoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri