VIDEO. Noi imagini din grădinița groazei 

Data publicării:
imagini noi gradinita

Copiii îşi pun mâinile la urechi în momentul în care directoarea ţipă la fată.

După ce este bruscată în fața clasei, copila începe să plângă și directoarea o duce într-o altă cameră unde nu sunt camere de supraveghere. Fetița le-a povestit, seara acasă, că acolo directoarea grădiniței a mai bătut-o o dată. 

Imaginile cu faptele de agresiune vin la scurt timp după ce magistraţii judecătoriei sectorului 5 au decis că directoarea nu este un pericol. 

Magistratul de drepturi și libertăți de la Judecătoria sectorului 5 a argumentat pe trei paliere decizia de a respinge cererea procurorilor de arestare preventivă a directoarei grădiniței și de a o plasa sub control judiciar pentru 60 de zile.

Un prim palier se referă la o misiune a procurorilor, spune magistratul, de a stabili care era rolul femeii în grădiniță, dacă era administrator sau dacă era angajată ca educatoare în cadrul societății. Un aspect esențial pentru construirea acuzării, consideră magistratul.

În motivarea deciziei de respingere a solicitării procurorilor de arestare, magistraţii au mai spus și că astfel de fapte nu ar ar fi afectat fizic şi emoţional copiii dar şi că incidentele ar fi fost ocazionale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri