VIDEO. Oficiali francezi şi britanici, clipuri cu mesaje de 1 Decembrie

Data publicării:
franta mesaj

Vin mesaje de felicitare cu ocazia Zilei Naţionale de la reprezentanţele diplomatice străine în ţara noastră. Oficiali francezi şi britanici acreditaţi la Bucureşti au înregistrat clipuri special pentru acest eveniment.

Francois Saint- Paul, ambasadorul Franţei în România: „Pentru mine, România înseamnă şi muzică. La mulţi ani, România!"

Membrii personalul diplomatic al Ambasadei Franţei arată, într-un clip, ce anume le place în România.


 

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii în România:La mulţi ani, România! Sunt aici de doi ani şi deja mă simt ca acasă. Îmi plac poezia lui Eminescu şi muzica formaţiei Pasărea Colibri, sărmăluţele cu mămăliguţă, arhitectura medievală şi poienile pline de flori primăvara, dar mai ales căldura şi prietenia românilor. Vă mulţumesc pentru ospitalitate! Petrecere frumoasă în această vacanţă de Ziua Naţională!”

Adam Sambrook, şef adjunct de misiune:Locuiesc în România de aproape trei ani, dar am o legătură mai lungă cu ţara. Sunt căsătorit cu o româncă de aproape 15 ani. Îmi place România foarte mult. Este o ţară frumoasă, cu oameni frumoşi. Şi, trebuie să vă spun, mâncarea făcută de soacra mea este delicioasă. La mulţi ani, România!”

Alex Brown, manager pentru relaţii financiare la Ambasada Marii Britanii în România:Îmi place foarte mult să locuiesc în Bucureşti care este într-adevăr Micul Paris. Şi, în această săptămână, îmi place foarte mult să sărbătoresc cu bucureştenii Ziua Naţională a României. La mulţi ani, România!”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri