VIDEO. Președintele Klaus Iohannis a cântat, la Fed Cup, imnul României alături de spectatori

Data publicării:
klaus 1

Actualizare 19.00. Președintele Klaus Iohannis a încărcat pe contul de Facebook trei fotografii de la prima zi a turneului de tenis Fed Cup, care a început astăzi la Galați.

Actualizare 14.20. Simona Halep s-a impus fără probleme în fața Silviei Soler-Espinosa, cu 6-2, 6-1, la capătul unui meci care a durat doar o oră și 10 minute (DETALII AICI).  

Actualizare 14.00. 5.000 de oameni sunt prezenţi la meciul pe care Simona Halep îl susţine la această oră la Galaţi. 


Preşedintele Klaus Iohannis va participa la primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, care se desfăşoară la Galaţi şi în care Simona Halep va juca împotriva sportivei Silvia Soler-Espinosa, în primul meci al întâlnirii România – Spania. Informația a fost confirmată vineri printr-un comunicat postat pe site-ul Președinției.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea sâmbătă, 7 februarie a.c., următorul program public:
• ora 12.45, Patinoarul „Dunărea”, Galaţi - participare la ceremonia de deschidere a Fed Cup România - Spania.

Astăzi, de la ora 13.00, la Galaţi, Simona Halep va juca împotriva sportivei Silvia Soler-Espinosa, 67 WTA, în primul meci al întâlnirii România - Spania, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Câştigătoarea întâlnirii dintre România şi Spania va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială, în compania unei învinse din primul tur al Grupei Mondiale. Învinsa întâlnirii de la Galaţi va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială II, în compania unei echipe din Grupa I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri