VIDEO. Președintele Traian Băsescu și-a vizitat nepoțelul Radu: „Uite-l, mănâncă!”

Data publicării:
becel

Actualizare 11:40: Traian Băsescu a plecat de la Spitalul Filantropia, după ce a petrecut aproximativ jumătate de oră cu cel de-al doilea nepot.

„Se simte perfect, a mâncat azi noapte la 12, dimineață la 6, a mai mâncat o dată și acum. L-am lăsat iar la mama mâncând. E sănătos”, a spus Traian Băsescu.

Șeful statului a spus că a făcut fotografii, însă pe acestea nu le va încărca pe pagina sa de Facebook. Cu toate acestea, el le-a arătat jurnaliștilor și a îndreptat telefonul în direcția camerelor de luat vederi.

„Uite-l, mănâncă! Servește masa!”, a spus, râzând, șeful statului.

Președintele a adăugat că se va implica în creșterea nepotului său, dar „așa, ca omul care are treabă”.

„Maria e cu greutatea, ea a crescut copiii, eu eram pe mare”, a adăugat el.

Șeful statului a răspuns că nu știe cine vor fi nașii de botez al lui Radu Băsescu Pricop și că nu știe nici dacă Ioana Băsescu a cerut urna mobilă pentru a putea să voteze mâine, în turul al doilea al alegerilor.

„Nu am întrebat-o, dar Ioana are un simț civic extraordinar, sigur va vota”, a răspuns președintele.

Întrebat despre clipul pe care l-a postat Victor Ponta ca răspuns al filmulețul său de pe Facebook, Traian Băsescu a răspuns: „Ridicol”.


Președintele Traian Băsescu se află la această oră la Spitalul Filantropia, acolo unde fiica sa cea mare a născut un băiat. Cu această ocazie, șeful statul va putea să-și țină nepoțelul în brațe pentru prima dată. Traian Băsescu a venit însoțit de soția sa, Maria.

Ioana Băsescu, fiica cea mare a președintelui, a născut ieri dimineață un băiețel. Anunțul a fost făcut chiar pe pagina de Facebook a președintelui Traian Băsescu.

Traian Băsescu a devenit ieri pentru a doua oară bunic, iar la începutul anului viitor Elena Băsescu urmează să nască din nou.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri