VIDEO Smiley şi Alex Velea, ospătari în noul imn al matinalului Pro FM

Data publicării:
alex velea pro fm 3.07



Cei mai pe val artişti români vor meserii obişnuite. Sună ireal, dar e cât se poate de adevărat. Iar matinalii ProFM, Andrei Gheorghe şi Greeg, au şi dovada. Cei doi au surprins câţiva cântăreţi în ipostaze de necrezut.

“Într-o dimineaţă am ieşit cu Andrei la o cafea. Mare mi-a fost surprinderea când i-am văzut pe Smiley şi Alex Velea servind pe la mese”, a mărturisit Greeg.

“Eu m-am întâlnit cu Alexandra Stan la chioşcul de ziare, iar azi dimineaţă taxiul care m-a adus la radio era condus de Puya”, a completat Andrei Gheorghe.

Toate se întâmplă însă cu un scop: clipul de promovare al imnului matinalului ProFM.

Produs şi regizat de Teodor Cucu, Alex Gâlmeanu şi echipa The Cell, videoclipul matinalului “DEŢINUT minte” ne arată o zi din viaţa celor doi realizatori radio, plină de surprize, cu întâlniri frumoase şi ieşite din tipare. Filmările au durat peste 12 ore, timp în care Smiley, Alex Velea, Puya, Cabron, Andra, Alexandra Stan, Lariss şi Alina Eremia s-au transformat din artişti în oameni cu profesii obişnuite.

Videoclipul este cadoul de vacanţă al lui Andrei Gheorghe şi Greeg pentru ascultători, la final de sezon, cu mesajul: “Din toamnă ne auzim din nou pe frecvenţele ProFM!”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri