VIDEO. Tâlhărită în plină stradă. Un hoț i-a smuls unei femei cerceii din urechi

Data publicării:
talharie

Unei femei i-au fost smulşi cerceii din urechi în timp ce mergea pe stradă, în sectorul 5 al Capitalei.

Agresorii au urmărit-o pe victimă în timp ce femeia mergea spre casă. Unul din ei a atacat-o din spate, spun poliţiştii. I-a furat cerceii şi a luat-o la fugă. Mai departe, într-o maşină, îl aşteptau prietenii săi.

„E prima dată când păţesc aşa ceva. Mi-e teamă şi acum. M-am trezit cu mâinile pe urechile mele.”, povestește victima.

Tâlhăria a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Imaginile arată şi autoturismul în care se află trei complici ai suspectului. Maşina roşie trece pe lângă victimă, îi iese în faţa de pe o stradă, iar după tâlhărie se întoarce să-l ia pe agresor. Un şofer care a văzut scena a oprit pentru câteva secunde, a sunat la 112 şi apoi a plecat în urmărirea făptaşilor. Când au fost prinşi de poliţişti, tâlharii îşi căutau o altă victimă.

„Cei patru indivizi căutau pe stradă persoane de sex feminin care aveau mâinile ocupate cu diverse cumpărături. Le urmăreau până ajungeau într-un loc mai retras şi, profitând de faptul că aveau mâinile ocupate, le smulgeau din urechi cerceii. Perechile de cercei erau duse de către aceştia la casele de amanet”, explică Mihai Manu - şef SIC sector 5.

Agresorul şi complicii săi sunt suspectaţi că ar fi comis şapte tâlhării, începând din februarie, de când au fost eliberaţi din penitenciar. Acum, ei riscă pedepse de până la 12 ani de închisoare.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri