VIDEO. Viscolul, surprins de telespectatorii Digi24

Data publicării:
viscol coperta

Telespectatorul „Mirea” ne-a trimis prin formularul DigiVOX mai multe fotografii, cu mențiunea: „Imaginile sunt trimise de un prieten care este tot acolo, de la 13.30, pe drumul care leagă oraşul Băileşti de comuna Galiciuica”. Menționăm că fotografiile ne-au fost trimise la ora 20:24, ceea ce înseamnă că prietenul telespectatorului se afla blocat în nămeți de aproape șapte ore:

 

Despre aceeași situație ne-a scris pe e-mail și Mihai Dumitrașcu:  „Vreau să vă comunic o situaţie de neînchipuit în care se află mai multe persoane de 7 ore într-o localitate (comuna Galiciuica) aflată la 7 km de Băileşti, jud. Dolj. Sunt blocaţi de 7 ore în zăpadă, autoritățile spun să stea liniştiţi că totul se rezolvă şi nu se face nimic. E revoltător! Sunt maşini în care se află multe persoane, copii, bătrâni, etc. Vă rog să mediatizaţi această situaţie, poate aşa reuşim să facem ceva”.

„Drumul ce leagă Perișor Cioroiași - Cioroiu Nou (județul Dolj) este blocat din cauza viscolului. Sunt mașini blocate în nămeți”, ne-a transmis și Liviu Berceanu, alături de o fotografie:

Ovidiu a filmat situaţia de pe strada Rahova din oraşul Brăila unde a fost cod roşu de ninsoare şi pe unde nu a trecut niciun utilaj de deszăpezire. 

Tot din Brăila ne-a trimis un filmuleț Dani. „Strada Grădinii Publice, nicio mașină de dezăpezire”, scrie Dani în mesajul trimis pe Facebook la ora 16:28:

Cătălin Ivan ne anunţă pe Facebook că la Tecuci viscolul a dărâmat bradul festiv din centrul oraşului:

Şi Florinel Cristian ne trimite o fotografie cu un brad din centrul oraşului Făurei, pus la pământ de viscol:

Tudor Balaban ne-a trimis o fotografie care surprinde „Iarna în Galați”:

Probleme sunt şi pe autostrada A1, Bucureşti-Piteşti. Imagini de aici am primit de la Adrian.

„De ani de zile aşa deszăpezesc autorităţile locale străzile din Bucureşti. Fotografia este făcută pe Calea Giuleşti. Se poate vedea cum zăpada îndepărtată de pluguri de pe şosea este îngrămădită către maşinile parcate regulamentar. Cei care vor să-şi "elibereze" maşinile nu au unde să dea zăpada, deoarece autoritățile ameninţă cu amenzi, dacă zăpada este aruncată înapoi pe şosea. După două-trei zile, dacă este ger, acel zid este extrem de greu de spart cu lopeţile. Oare nu sunt în stare să găsească o soluţie mai civilizată?”, scrie Răzvan Augustin, care ne trimite următoarea fotografie: 

Mai mulți telespectatori au trimis fotografii din orașele în care se află.

Aşteptăm în continuare fotografii şi imagini de la dumneavoastră, din zonele afectate de vremea rea pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304 sau pe contul nostru de Facebook - facebook.com/Digi24HD, ori prin formularul DigiVOX de pe site-ul nostru sau pe adresa de e-mail digivox@digi24.ro sau redactie@digi24.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri