Vrancea: Cinci persoane, între care un copil, rănite într-un accident. Un poliţist care mergea la accident s-a răsturnat cu maşina

Data publicării:
masina politie, ideal pentru accidente

Cinci persoane, între care un copil în vârstă de 7 ani, au fost rănite, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident rutier produs în Focşani şi în care au fost implicate două autoturisme. De asemenea, subofiţerul criminalist care mergea la accident s-a răsturnat cu maşina de serviciu şi a fost rănit, fiind transportat şi el la spital, relatează News.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vrancea, Bogdan Toader, accidentul a avut loc în jurul orei 01.30, pe DN 23, în cartierul Mândreşti din Focşani, unde două maşini s-au ciocnit frontal. Primele cercetări ale poliţiştilor arată că unul dintre şoferi ar fi adormit la volan şi a pătruns cu maşina pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, au fost rănite cinci persoane, iar două dintre acestea, respectiv şoferii celor două autoturisme, sunt în stare gravă. Celelalte trei persoane, între care un copil în vârstă de 7 ani, au răni mai uşoare. Într-unul dintre autoturismele implicate în accident se afla o familie care se întorcea de la mare.

La scurt timp după producerea accidentului, o autospecială aparţinând Poliţiei Vrancea, condusă de un subofiţer criminalist, s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea DN 23. Poliţistul se grăbea să ajungă la accidentul soldat cu cinci răniţi, moment în care, din cauze necunoscute, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în şanţul de pe marginea drumului. La faţa locului au ajuns o ambulanţă SMURD şi autospeciala pentru victime multiple. Poliţistul a avut nevoie de intervenţia medicilor şi a fost transportat la spital, unde a rămas internat, dar viaţa nu îi este pusă în pericol.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri