Vremea în următoarele patru zile. Temperaturile vor trece de 20 de grade 

Data publicării:
primavara flori soare - meteo.ro

 

Vor fi şi zone cu maxime mai scăzute, de exemplu estul Transilvaniei. Acolo mercurul din termometre cu greu va trece de 13 grade Celsius. Totodată vântul va continua să fie alert prin toate regiunile, iar viteze mai mari va avea la munte şi în Moldova.

Meteorologii ne promit zile frumoase de primăvară cel puţin până la finalul săptămânii şi asta pentru că vom avea parte de mult soare, iar câţiva stropi de ploaie pot să apară doar pe la munte, în ziua de duminică.

Temperaturile vor fi mult mai ridicate decât în mod normal în ultima decadă a lunii martie şi vor urca până la 23 de grade în Lunca Dunării şi în Câmpia de Vest. Din când în când vântul va fi mai activ la altitudini mari, dar şi prin regiunile vestice şi nord-estice.

Vremea în Bucureşti

Astăzi, şi locuitorii Capitalei se vor bucura de o vreme însorită. Prin urmare temperaturile vor fi prietenoase şi vor urca după-amiază până în jur de 20 de grade Celsius. Vântul va fi discret, iar presiunea atmosferică va creşte.

Veştile sunt bune cel puţin până la sfârşitul săptămânii. Şi asta pentru că aspectul plăcut al vremii şi temperaturile mult mai ridicate decât în mod normal se menţin în Bucureşti şi în zilele următoare. Maximele trec de 20 de grade în fiecare zi, iar minimele vor oscila între 5 şi 8 grade Celsius. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri