Vremea până duminică. Ploi şi vreme rece

Data publicării:
Ploaie vant meteo vremea-Mediafax Foto-Gabriel Petrescu-3

 

Cel mai frig va fi în Muntenia, unde vor fi şi maxime de doar 6 grade Celsius. Local va ploua şi în restul teritoriului, însă din când în când se vede şi soarele. Prin urmare, temperaturile vor fi mai ridicate, iar la amiază în sud-vestul extrem şi izolat în Transilvania se vor atinge 16 grade Celsius. La munte, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar vântul va fi activ pe creste. Vânt alert va mai fi şi în regiunile estice şi sud-vestice.

În următoarele zile vremea va fi schimbătoare. Mâine şi poimâine va ploua în regiunile din jumătatea de est, în timp ce în restul teritoriului se vede soarele şi doar pe spaţii mici mai cad câţiva stropi de ploaie. La munte vor fi precipitaţii mixte. Temperaturile se vor situa în general sub normalul perioadei, iar pentru sâmbătă se anunţă cel mult 18 grade, în Oltenia.

Duminică temperaturile mai câştigă câteva grade, iar ploi slabe vor mai fi din loc în loc, mai ales în vest, în nord şi în centru.

Vremea în Bucureşti

În Capitală va fi frig astazi, sunt anunţate maxime de doar 9 grade Celsius şi temporar va mai ploua. Vântul va sufla cel mult moderat, iar presiunea atmosferică nu se modifică semnificativ.

Nici pentru mâine nu sunt veşti foarte bune. Va continua să plouă, iar maxima se va situa în jurul valorii de 13 grade. De sâmbătă vremea se încălzeşte treptat, astfel că duminică la prânz se vor înregistra chiar 18 grade Celsius, o valoare normală pentru această perioadă. Nu este exclus să mai cadă câţiva stropi de ploaie, dar vântul va fi liniştit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri