Vremea până în Ajunul Crăciunului

Data publicării:
vremea

La noapte, în țară, va fi ceaţă, mai ales în vestul, centrul şi estul ţării, iar izolat poate cădea burniţă.

Vântul va sufla cel mult moderat, iar temperaturile minime se vor încadra între -4 şi +4 grade.

Mâine, în țară, vremea va fi caldă în cea mai mare parte a ţării, dar cu precădere în regiunile sudice, la deal şi la munte. În zonele joase ceaţa poate persista mai multe ore, aşa că temperaturile se menţin mai scăzute. La amiază se vor înregistra 2 grade în depresiunile din Transilvania şi 16 grade în nordul Olteniei şi al Munteniei.

Marți, miercuri și joi, norii vor lăsa ploi slabe în nord-vestul ţării, în special în Maramureş, iar în nordul Carpaţilor Orientali vor cădea precipitaţii mixte.

Temperaturile vor continua să crească până la mijlocul săptămânii. Prin urmare, miercuri, când va fi cel mai cald, sunt aşteptate peste 10 grade Celsius în majoritatea regiunilor.

În București, la noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. În zori, termometrele vor indica 1 grad în centrul oraşului şi -1 grad în cartierele de la periferie.

În Capitală, săptămâna începe cu vreme frumoasă şi caldă. Norii vor fi puţini, vântul liniştit, iar la amiază mercurul din termometre va urcă până la 12 grade Celsius. În ceea ce priveşte presiunea atmosferică, aceasta va scădea uşor.

În zilele următoare, locuitorii Capitalei se vor bucura de vreme frumoasă şi caldă până în Ajunul Crăciunului. Temperaturile vor depăşi 10 grade în fiecare zi, iar miercuri vor ajunge chiar la 14 grade Celsius. Singurul fenomen meteo notabil este ceaţa, care poate apărea în orele dimineţii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri