Vremea până sâmbătă. Ploaie, vânt şi lapoviţă

Data publicării:
frig si ploaie - 6087214-Mediafax Foto-Octav Ganea-1

Vântul va continua să fie alert în ţinuturile sudice, dar şi la munte unde trecător apare şi lapoviţă sau ninsoare. Totuşi temperaturile maxime rămân peste normalul perioadei şi pornesc de la 4 grade în Moldova şi se opresc la 16 grade în nord-vest.

Pentru zilele următoare meteorologii nu anunţă schimbări în bine. Şi asta pentru că ploile vor continua în special în sud şi în est, iar la munte apar din nou lapoviţa şi ninsorile. Chiar dacă soarele va fi absent, temperaturile rămân placute şi vor fi cuprinse între 3 şi 15 grade, cu cele mai ridicate valori tot în vest şi în centru. Vântul va continua să bată în sud-est şi în nord-vest, iar în zonele joase, pe spaţii mici apare ceaţa.

Vremea în Bucureşti

În Capitală, astăzi, vor fi mai multe reprize de ploaie, iar vântul va sufla în general moderat. Totuşi, la amiază, temperaturile vor tinde spre 10 grade Celsius, dar va părea mai frig din pricina vântului. Presiunea aerului aflată la valori destul de scăzute, a început să crească uşor.

Vremea mohorâtă va continua în Bucureşti cel puţin până la sfârşitul săptămânii. Vor fi mulţi nori, trecător va ploua, iar din când în când vântul prinde putere. Cu toate acestea temperaturile rămân plăcute, atât ziua cât şi noaptea.

Mâine şi poimâine maximele vor fi în jur de 10 grade, iar sâmbătă cu 3 - 4 grade mai puţin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri