Vremea se menţine mohorâtă. Prognoza meteo pe următoarele trei zile

Data publicării:
meteo frig ceata mediafax - 1- oct-1

 

FOTO: Mediafax

La noapte, norii acoperă sudul şi estul ţării, unde va fi ceaţă, asociată trecător şi cu burniţă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între minus 3 grade în estul Transilvaniei şi 11 grade în Dealurile de Vest şi pe litoral.

Mâine, norii şi ceaţa vor persista în regiunile extracarpatice cel puţin până la prânz şi nu este exclus să apară şi câţiva stropi de ploaie. Cu toate acestea, vremea se menţine caldă în cea mai mare parte a ţării, iar valorile cele mai ridicate sunt aşteptate în vest, în centru şi la deal. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 11 şi 21 de grade.

În zilele următoare, în interiorul arcului carpatic vremea ramâne caldă şi frumoasă, iar maximele vor mai atinge 21 de grade. În schimb, în sudul şi în estul ţării, ceaţa densă, burniţa şi ploile slabe vor înpiedica temperaturile să crească la fel de mult. În plus, spre sfârşitul intervalului, vântul va prinde putere în regiunile sudice.

Ceaţa şi burniţa vor fi prezente în această noapte şi în Capitală. Vântul va sufla slab, iar spre dimineaţă termometrele vor indica 7 grade Celsius în cartierele de la periferie şi 8 grade în centrul oraşului.

Locuitorii Capitalei vor avea parte şi mâine, mai ales în prima parte a zilei, tot de vreme mohorâtă, cu mulţi nori, ceaţă şi, din când în când, burniţă. Maxima termică va oscila în jurul valorii de 14 grade, în timp ce presiunea atmosferică creşte uşor spre o valoare normală.

Atmosfera nu se modifică prea mult nici în zilele următoare. Bucureştenii scapă de ceaţă abia joi şi asta pentru că atunci vântul se va intensifica uşor. În schimb, norii vor rămâne pe poziţii şi pot lăsa câţiva stropi de ploaie. Temperaturile scad uşor, aşa că la mijlocul săptămânii se vor înregistra cel mult 12 grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri