Wild Carpathia revine cu un nou documentar

Data publicării:
carpati

„Am început să vizitez această ţară din 2011 şi de atunci am petrecut din ce în ce mai mult timp aici, numai în ultimul an am petrecut mai mult timp în România decât acasă în Anglia”, povestește Charlie Ottley, jurnalist.

Cunoscutul producător de televiziune din Marea Britanie a ajuns, de fapt, unul dintre cei mai importanți ambasadori neoficiali ai țării noastre. Documentarele lui despre pădurile virgine din Carpaţi au fost difuzate în 120 de ţări și traduse în peste 20 de limbi. Acum a revenit pentru a patra parte a proiectului.

Aceasta este misiunea mea cu acest program: să spun lumii din nou ce frumoasă este România şi să arăt tuturor din Europa şi de peste tot că românii sunt oameni fantastici. Wild Carpathia 4 va arăta România în perioada iernii. Vrem să începem cu toamna să surprindem culorile, apoi să prindem primii fulgi de zăpadă, lupii care merg prin nămeţi, tradiţiile de iarnă, Crăciunul şi Paştele şi terminăm cu apariţia florilor primăvara şi topirea zăpezii”, spune Charlie Ottley.

Producătorul mai adaugă că „aceasta este ultima mare pădure a Europei. Încercăm să oprim distrugerea şi să protejăm ceea ce este frumos şi sacru în această ţară.”

Al patrulea episod al seriei nu este finanțat de stat, aşa că echipa lui Ottley a început o campanie pentru a atrage fonduri.

Implicăm şi mai tare comunitatea care nu este invitată doar să doneze ci şi să facă parte din echipa celor care produc acest film White Carpathia. Pot să meargă pe platou, pot câştiga invitaţii la premieră, la avanpremieră, pot avea propriile vizionări”, spune Alina Sînpetru, partener de comunicare al proiectului Wild Carpathia.

Toți cei care vor să-l susțină pot găsi detalii pe pagina de Facebook a proiectului.  

Hello everyone and......help!. We need to make another Wild Carpathia urgently - to promote the beauty of Romania...

Posted by Wild Carpathia on 17 August 2015

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri