Zeci de mașini blocate la Drajna, în județul Călărași

Data publicării:
ajna

„Suntem în drum spre Călăraşi, aproape de Radu Negru, nu mai sunt nici 18 km până la Călărași. Stăm de la 11:30. Am fost peste 12 mașini. Am înțeles că în față a fost o autospecială care s-a răsturnat. Au reușit s-o scoată după două ore. Am mai stat puțin și ne-am întors la Drajna. De aici spre Slobozia iar nu avem voie să mergem. E drumul blocat. Nu se poate nici de la Drajna spre Slobozia, nici spre Călăraşi. Cred că suntem peste 40 de maşini, maxi taxi, transport de marfă, pâine. Să vedem ce vom face la noapte”, a povestit Cosmin, un telespectator Digi24.

„Ne-au spus să aşteptăm, pentru că e blocat peste tot. Nici nu ştim ce ordine s-au dat de la Călăraşi, dacă se face vreo deszăpezire ceva. E un tractor acolo sau o autospecială. Am trecut podul, ne-am dus spre Radu Negru şi nu se mai poate trece”, a mai spus el.

Într-o intervenție telefonică, George Damian, purtătorul de cuvânt ISU Ialomiţa, i-a spus telespectatorului nostru că le va transmite colegilor de la Călărași, fiind de competenția acestora.

„Sunt blocate toate drumurile județene entru că stratul de zăpadă e foarte mare. O să le transmit colegilor, să vedem ce se poate face”, a dat asigurări purtătorul de cuvânt al ISU Ialomița.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri