Ziua accidentelor pe şoselele din România

Data publicării:
accident focsani

Imensul accident în lanţ de pe Autostrada Soarelui, în urma căruia au murit 4 oameni şi cel puţin 50 au fost răniţi, nu a fost singurul de pe şoselele româneşti. Un altul a avut loc pe E85, la ieşirea din Focşani, şi acolo a intervenit echipajul de descarcerare. Traficul pe DN13E, în judeţul Covasna, a fost întrerup câteva ore în urma unui accident în care 9 oameni au fost răniţi.

Un accident grav a avut loc sâmbătă după-amiază la ieşirea din Focşani. O maşină şi o utilitară s-au ciocnit frontal. În urma impactului, autovehiculul de dimensiuni mici s-a răsturnat şi a ajuns în şanţ. A fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru a elibera victimele. Un telespectator Digi24 ne-a trimis imagini la numărul de WhatsApp 0771.100.304.

Nouă oameni au ajuns la spital după ce un autoturism a lovit o căruţă, pe Drumul Naţional 13 E, la ieşire din Sfântu Gheorghe spre DN 11. Traficul în zona în care s-a produs accidentul a fost deviat mai mult de două ore pe o rută ocolitoare.

Vă reamintim, dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteti contacta si telefonic, sau ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri