FOTO VIDEO. Imagini de coşmar dintr-un hotel de pe litoralul românesc

Data publicării:
hotel 3

Mai multe camere de la trei hoteluri de două stele din Eforie Nord au fost închise temporar de reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, după ce au fost descoperite saltele murdare şi mobilier degradat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit reprezentanţilor Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, echipele de control au făcut, marţi, verificări la hotelurile Diana, Minerva şi Venus din Eforie Nord, precum şi la autoservirea de la Venus.

hotel 2
hotel 2

GALERIE FOTO  Sursa CJPC

Comisarii au verificat camerele care nu erau locuite şi au găsit mobilier degradat, din anii ’80, saltele şi perne murdare, dar şi mai multe nereguli la autoservirea Hotelului Venus.

De asemenea, comisarii au amendat cu aproximativ 30.000 de lei autoservirea de la Hotelul Venus, jumătate din sancţiune fiind dată pentru obstrucţionarea controlului.

Hotelurile Diana, Minerva şi Venus au câte două stele şi aparţin de THR Marea Neagră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri