Francisc Doboș, ironic la adresa preotului care a spus că vaccinul duce la apariţia solzilor pe corp

Data publicării:
Preotul catolic Francisc Doboș
Dumnezeu ne dă credința, dar ne dă și rațiunea și trebuie să le folosim pe amândouă, spune preotul Francisc Doboș Foto: Agerpres

Preotul Francisc Doboş transmite un mesaj ironic la adresa starețului unei mănăstiri din Neamț care le-a spus enoriașilor că administrarea serului va favoriza apariția solzilor pe corpul uman

„Vin de la spitalul Matei Balș. Test pentru anticorpi & Co. Când s-au uitat mai bine la mine mi-au zărit câțiva solzi. Ups! Degeaba le-am zis eu că sunt de la peștele gătit zilele trecute. Nimic. Mi-au prescris imediat aghiazmă. Le-am zis că aia o pregătesc eu în <laboratoarele> noastre. Noroc că nu a trebuit să-mi dau jos și cămașa ca să nu mi se vadă aripioarele. De branhii nu mai zic nimic. PS. Doamne, ferește-ne de noi înșine! :)))”, este mesajul postat pe Facebook, în care preotul combină gluma cu ironia.

Reacția lui Francisc Doboș vine după o predică halucinantă a starețului, filmată și devenită virală pe rețelele de socializare. 

"După vaccinare după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală pielea oamenilor se va umple de solzi ca la pești.

Nu va exista nicio explicație cu privire la originea acestei noi boli mortale care va afecta sistemul imunitar", le-a spus preotul enoriașilor.

Patriarhia a reacționat la această predică prin purtătorul de cuvânt Vasile Bănescu. El a declarat la DigiFm că "amestecarea apocaliptică a vaccinării cu credința și teologia nu se intersectează niciodată cu realismul creștin și cu atitudinea instituției Bisericii".

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri