Halep: Nu i-am urat baftă lui Bouchard, pentru că nu vorbim

Data actualizării: Data publicării:
simona halep australian open 2017_ausopen

Simona Halep a declarat, după ce Eugenie Bouchard a spus că multe jucătoare au încurajat-o înaintea întâlnirii cu Maria Şarapova, că nu se numără printre acestea, deoarece nu vorbeşte cu sportiva canadiană. Sportiva româncă a precizat că Bouchard este „diferită” și că nici nu o judecă și nici nu o admiră.

„Nu i-am urat baftă lui Bouchard pentru că nu vorbim. Ea este diferită, pot să spun. Nu o judec şi nici nu o admir că este aşa. Nu am nimic de spus despre persoana ei", a declarat, marţi seară, Simona Halep, potrivit News.ro.

De asemenea, românca a spus că pentru ea nu este o motivație în plus faptul că Maria Șarapova a revenit în circuit după suspendare.

„Nu mă gândesc la faptul că Maria Şarapova a revenit, pentru că multe jucătoare sunt adversare dificile la acest nivel al tenisului. Pentru mine e la fel dacă Maria este aici sau nu este. Nu mă simt motivată mai mult, nu am întâlnit-o până acum", a precizat Simona Halep. 

Eugenie Bouchard a declarat, luni seară, că multe sportive i-au urat succes înainte de meciul cu Maria Şarapova, din turul doi de la Madrid Open. Ea a mai spus că nu şi-a schimbat părerea despre Şarapova, pe care a numit-o „trişoare", după ce a fost depistată pozitiv.

Canadianca a învins-o, luni, cu scorul de 7-5, 2-6, 6-4, pe Şarapova, în turul al doilea al Madrid Open. A fost primul succes al jucătoarei care a ocupat locul 7 WTA în faţa fostului lider WTA, în cinci întâlniri în circuitul profesionist.

Bouchard a fost una dintre cele mai critice jucătoare din circuitul profesionist cu privire la revenirea Mariei Şarapova după suspendarea pentru dopaj. Eugenie Bouchard a numit-o "trişoare" pe Şarapova, adăugând că rusoaica nu ar fi trebuit să fie reprimită în sport după ce a fost depistată pozitiv.

Simona Halep este calificată în optimi la simplu şi în sferturi la dublu, la Madrid Open.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri