Impact mortal în Maramureș. Trei persoane au murit, după ce mașina lor a fost izbită de un camion

Data publicării:
smurd

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, în noaptea de marţi spre miercuri, între care o fetiţă de şase ani, după ce autoturismul în care se aflau a fost izbit frontal de un camion pe DN 1 C, în zona localităţii Mesteacăn. În maşină se mai aflau trei adulţi şi un copil, care au fost răniţi, victimele fiind descarcerate de către pompieri, relatează News.ro.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Maramureş, accidentul a avut loc pe DN 1C (DE 58), între Baia Mare şi Dej, în zona localităţii Mesteacăn.

Au fost implicate un autoturism în care se aflau şapte persoane şi un camion, după ce şoferul acestuia din urmă a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens.

În maşina lovită de camion se aflau cinci adulţi şi doi copii, iar în urma impactului violent trei persoane şi-au pierdut viaţa, respectiv doi adulţi şi o fetiţă de şase ani.

Alţi trei pasageri au suferit răni grave, fiind scoşi din autotuturismul contorsionat de un echipaj de descarcerare al pompierilor, ulterior fiind transportaţi la spital cu ambulanţe. Un pasager a refuzat să fie dus la spital, având răni uşoare.

Traficul rutier între Baia Mare şi Dej a fost blocat aproximativ două ore în urma accidentului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri