Ion Țiriac și Smiley au sărbătorit în direct un an de DigiFM

Data publicării:
1 an digi-fm

După un an în care DigiFM a adunat la microfon declarații în exclusivitate, invitați de renume, cântări unplugged și bucurii care mai de care mai inspirate, radioul cu rețeaua cea mai prietenoasă din România, aniversează un an de la lansare.

A fost un prim an frumos, care a bucurat o mulțime de ascultători prin știri exclusive, știri utile, știri cu și despre tine. A fost un an Interactiv, în care am vrut să știm părerea ta, înainte de a altcuiva.

A fost un an în care am dovedit că suntem „Buni la drum” prin campanii mereu originale, care au dăruit ascultătorilor plinuri de carburant și bilete oriunde în țară! Am redescoperit alături de ascultătorii noștri România și am dăruit vacanțe de la munte, până la mare!

 

În studioul DigiFM am primit rând pe rând, oameni politici care s-au simțit ca acasă alături de echipa noastră de știri, dar și artiști adorați de o Românie întreagă, care s-au lăsat întrebați câte-n lună și-n stele de matinalii noștri #PrimaEditie, Bogdan Miu și Cătălin Striblea.

Și în dimineața aniversării noastre, surprizele s-au ținut lanț și invitații au fost pe măsură.

Digi Mobil a premiat cele mai frumoase urări de „La mulți ani, DigiFM!” cu 6 super telefoane Samsung Galaxy J3 2016 Dual Sim cu abonamente Optim Nelimitat, gratuit un an de zile.

Catalin Striblea - Ion Tiriac - Bogdan Miu

În plus, Smiley ne-a surprins cu o vizită în direct și ne-a adus un tort aniversar, fix la fel ca acum un an, când tot ne-a surpins cu tortul la lansare. A promis să facă un obicei din aceste vizite de aniversare. Se gândește chiar în avans, la aniversarea a 55 de ani de DigiFM, pentru că-i place să facă surprize.

În studio, matinalii DigiFM i-au făcut cunoștință lui Smiley și cu domnul Ion Țiriac, cel mai bogat român, conform topului Forbes, invitat în matinal, pentru o urare și un interviu în exclusivitate.

Smiley

După ce a glumit că și-ar fi dorit o consultanță mai largă cu domnul Țiriac, Smiley ne-a mărturisit că nu știe dacă acesta îi ascultă piesele, dar cu siguranță el îi conduce mașinile.

La finalul vizitei am făcut deja programarea de urare pentru anul viitor, când tot Smiley este responsabil cu tortul aniversar.

Ion Țiriac ne-a urat „La mulți ani!” și a profitat de ocazie pentru a le da matinalilor sfaturi pentru o viață sănătoasă. De exemplu, am aflat astfel că Ion Țiriac nu s-a îmbătat niciodată. Își amintește că pe vremuri, după meciuri, duminica împărțea o bere și o pizza cu ceilalți jucători, colegi, dar de îmbătat nu a făcut-o niciodată.

Smiley meets Tiriac

La ieșirea din studio ne-a dorit ani mulți înainte și zile la fel lungi precum ale lui, adica zile de 25 de ore!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri