ISU Dobrogea reia căutările tinerei care s-ar fi aruncat de pe podul de la Cernavodă

Data publicării:
teo zamfir

O tânără de 18 ani s-ar fi aruncat duminică după-amiaza în Dunăre, de pe Podul de la Cernavodă, iar pompierii și scafandrii de la ISU Dobrogea fac eforturi disperate pentru a o găsi.

Luni dimineața căutările au fost reluate, iar familia speră ca adolescenta să fie găsită teafără. Teo Zamfir s-ar fi aruncat de pe pod duminică, după ce i-a dat un mesaj unei prietene. Speriată, fata i-a alertat pe părinții lui Teo, care au plecat într-un suflet spre podul de la Cernavodă. Acolo, tatăl fetei i-a găsit rucsacul și a sunat de urgență la 112.

Scafandrii de la ISU Dobrogea au încercat preț de câteva ore să o găsească pe adolescentă, dar au întrerupt operațiunea de căutare și salvare când s-a așternut întunericul.

Pe pagina de Facebook a tinerei, mama ei a postat un mesaj în care îi anunță pe cunoscuții fetei că telefonul ei este în posesia familiei:

„Telefonul Teodorei este în posesia familiei. Momentan nu știm sigur ce s-a întâmplat, dar încă încercăm să o găsim. Vă mulțumim tuturor celor care își fac griji pentru Teo. O să aflați și voi ce s-a întâmplat când aflăm și noi.”

Mama tinerei a scris un mesaj pe Facebook, prin care își roagă fiica să vină acasă și îi spune că vor rezolva orice problemă împreună: ”Dacă vezi mesajul acesta, te roagă mama mult să te întorci înapoi pentru că, ştii bine, noi nu am avut niciodată situaţii pe care să nu le rezolvăm. Şi acestea este un lucru pe care, cu siguranţă, îl vom rezolva. Este ceva trecător. Ştiu că o să mă vezi, că eşti pe undeva pe acolo. Te rog să vii acasă”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri