Adriean Videanu îl dă în judecată pe Gabriel Sandu

Data publicării:
crop2-Videanu-la-DNA-Mediafax Foto-Liviu Untaru-3

Adriean Videanu MediafaxFoto

Resping categoric delațiunile numitului Sandu Gabriel la adresa mea referitoare la presiunile pe care le-aș fi exercitat asupra acestuia pentru a finanța campania electorală din 2009.

NU am avut niciodată niciun fel de relații, altele decât cele instituționale, cu Sandu Gabriel, relațiile dintre mine și numitul Sandu Gabriel limitându-se la un simplu: Bună ziua.

Mai mult, NU am sprijinit și NU am semnat nicio H.G. referitoare la contractul Microsoft. NU am avut niciun fel de legătură, nici măcar tangențială, cu inițierea și/sau derularea contractului în cauză. NU am cunoștință despre sursele de finanțare ale materialelor electorale la care numitul Sandu Gabriel face referire pentru că acest aspect nu intra în atribuțiile mele.

În consecință, imi rezerv dreptul de a-mi apăra imaginea în instanță acţionându-l în judecată pentru calomnie pe numitul Sandu Gabriel”, a transmis Adriean Videanu, printr-un comunicat.

Aşteptările liderilor politici ai PDL erau să sprijin campaniile electorale. Astfel, toate cheltuielile şi obligaţiile cu acest scop au fost ordonate chiar sub presiuni efectuate de conducerea PDL, respectiv Emil Boc, Elena Udrea, Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Roberta Anastase, Alin Albu etc”, se arată în denunțul lui Gabriel Sandu.

Gabriel Sandu susţine că menţinerea în funcţia de ministru al Comunicaţiilor a fost condiţionată de finanţarea campaniilor electorale din 2009. Şefii partidului i-ar fi impus chiar să se întâlnească în particular cu potenţiali finanţatori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri