Afi Cotroceni, trimis în judecată. Reacția companiei

Data publicării:
afi palace cotroceni

Procurorii au constatat un prejudiciu de peste 20 de milioane de lei, după ce la Direcţia de Taxe şi Impozite a sectorului 6 au fost înregistrate date false legate de valoarea de inventar a clădirilor în care funcţionează centrul comercial.

Cifrele transmise au fost mult mai mici faţă de cele reale, spun anchetatorii. Raportările false ar fi fost făcute în perioada 2009-2013. Prejudiciul a fost recuperat după declanşarea anchetei.

Oficialii companiei spun însă că ancheta este în derulare și că toate taxele au fost plătite:

SC COTROCENI PARK SA este o companie care a respectat şi continuă să respecte legile României, achitând întotdeauna taxele şi impozitele datorate către statul român. Din 2009 şi până în prezent, COTROCENI PARK a contribuit la bugetele locale cu peste 56,5 milioane de lei.

Din cunoştinţele noastre şi ale avocaţilor care ne reprezintă interesele în această investigaţie, cercetările organelor de urmărire penală nu s-au finalizat până în acest moment. Sunt încă în derulare proceduri judiciare de administrare de probatoriu extrem de relevante, inclusiv o anchetă fiscală coordonată de ANAF. Nici societăţii şi nici persoanelor fizice investigate, angajaţi ai SC COTROCENI PARK SA, nu li s-a adus la cunoştinţă în mod oficial eventuala finalizare a actelor de cercetare şi întocmirea unui rechizitoriu.

Credem că informaţiile vehiculate sunt speculative şi ne manifestăm în continuare încrederea în corectitudinea şi echidistanţa organelor de cercetare penală.

Până la clarificarea situaţiei, ne rezervăm dreptul de a nu face alte comentarii”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri