Agentul imobiliar din poliție

Data publicării:
politist generic maneca-1

V-aţi pătat uniforma de poliţist? Aţi trecut de partea infractorilor? Cum v-a convins?

Tudorică Marin este şeful poliţiştilor din Sinaia de aproape 5 ani. Câştigă de la Ministerului de Interne 6.000 de lei pe lună, sumă în care intră şi un salariu de merit pentru performanţele pe care le-a avut ca şef. Anchetatorii au descoperit că aceştia erau doar banii de buzunar pentru ofiţer.

Claudiu Loghin, reporter Digi24: „Procurorii DNA spun că şeful Poliţiei Sinaia îşi tripla salariul din imobiliare. În loc să coordoneze prinderea infractorilor, el se ocupa cu vânzarea de apartamente. Pe internet apar zeci de anunţuri cu numărul de telefon al omului legii.

Deseori, la mica publicitate, poliţiştul îşi dădea chiar numărul de serviciu, abonament plătit de Ministerul de Interne. Apartamentele pe care le vindea aparţineau unui prieten, dezvoltator imobiliar. Procurorii spun că şeful poliţiştilor din Sinaia a cerut şi un bonus.

În calitate de comandant al Poliţiei staţiunii Sinaia, a pretins şi primit în mod direct pentru sine, un autoturism marca Mercedes-Benz, evaluat provizoriu la suma de 49.000 euro.” (sursa: DNA)

Anchetatorii susţin că între cele două joburi, şeful Poliţiei Sinaia avea treabă şi la primărie. El se ocupa şi cu obţinerea rapidă de autorizaţii de construcţie pentru prietenul său, dezvoltatorul imobiliar.

Claudiu Loghin, reporter Digi24: „Cu ajutorul omului de afaceri pe care l-a protejat ani în şir, şeful Poliţiei Sinaia chiar a reuşit să ridice şi un ansamblu de blocuri. Apartamentele cu 2, 3 sau 4 camere au fost vândute ca pâinea caldă, unele chiar subalternilor.”

În faţa anchetatorilor, ofiţerul a negat toate acuzaţiile. Nu a convins procurorii că este nevinovat, astfel că a fost încătuşat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri