Alegeri 2009 | Procurorul general: Nu am cunoștință de vreo întâlnire cu comisia parlamentară

Data publicării:
augustin lazar fb

Procurorul general Augustin Lazăr susține că nu are cunoștință despre o eventuală întâlnire, la Ministerul Justiției, cu membrii Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidențiale din decembrie 2009, potrivit Agerpres.

„Referitor la afirmațiile apărute în spațiul public potrivit cărora Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, urmează să aibă o întâlnire cu Comisia parlamentară de anchetă a alegerilor din decembrie 2009, Biroul de informare și relații publice este împuternicit să facă următoarele precizări: Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Augustin Lazăr, nu are cunoștință despre o asemenea întâlnire la Ministerul Justiției și cu atât mai puțin despre obiectul acesteia. Menționăm însă faptul că procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție își exprimă disponibilitatea pentru dialog în conformitate cu atribuțiile specifice funcției și dispozițiilor legale în vigoare”, se arată într-un mesaj postat luni pe pagina de Facebook a Ministerului Public. 
Biroul Comisiei parlamentare de anchetă, procurorul general Augustin Lazăr și ministrul Justiției, Tudorel Toader, în calitate de mediator, vor avea o întâlnire în cursul acestei săptămâni pe tema dosarului clasat referitor la scrutinul prezidențial din 2009, a anunțat luni președintele comisiei, deputatul Oana Florea.

Ea a precizat că întâlnirea, a cărei inițiativă a avut-o procurorul general Augustin Lazăr, se va desfășura în biroul ministrului Justiției miercuri sau joi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri