Alin Cocoş și Stelian Gheorghe, confruntați la DNA

Data publicării:
alin cocos MEDIAFAX

Dosarul Alinei Bica disjuns din cel privind despăgubirea ilegală de la ANRP este aproape finalizat, în prezent având loc ultimele audieri la DNA, la care au fost chemaţi Gheorghe Stelian şi Alin Cocoş, au declarat surse judiciare.

Omul de afaceri Gheorghe Stelian a venit la DNA pentru a fi audiat în acest dosar, în timp ce Alin Cocoş a fost adus din Arestul Central al Poliţiei Capitalei, vineri dimineaţă.

Surse judiciare au precizat că în acest dosar au loc ultimele audieri, procurorii fiind aproape de finalizarea dosarului şi întocmirea rechizitoriului.

Omul de afaceri Dorin Cocoş a fost dus, marţi, tot din arest, la DNA pentru a fi audiat în dosarul disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP. În acelaşi dosar, la DNA a fost audiat marţi şi Dorin Bica, soţul fostului şef al DIICOT Alina Bica.

În al doilea dosar al Alinei Bica, omul de afaceri Dorin Cocoş este urmărit penal pentru trafic de influenţă şi dare de mită, iar fiul său Alin Cocoş este cercetat pentru dare de mită şi trafic de influenţă, pentru că ar fi intervenit la comisia din ANRP din care făcea parte şi Alina Bica pentru ca omul de afaceri Gheorghe Stelian să primească, în 2011, despăgubiri pentru un teren supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri