Andronic: M-am întâlnit cu Sebastian Ghiță la Belgrad

Data publicării:
170511_DAN_ANDRONIC_DNA_03_INQUAM_PHOTOS_Liviu_Florin_Albei
Foto: Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Dan Andronic anunță, pe pagina de Facebook, că s-a întâlnit cu Sebastian Ghiță la Belgrad și că va publica în curând un interviu cu acesta.

170511_DAN_ANDRONIC_DNA_03_INQUAM_PHOTOS_Liviu_Florin_Albei
Foto: Inquam Photos / Liviu Florin Albei

„M-am întâlnit cu Sebastian Ghiță la Belgrad. Reportajul îl voi publica în exclusivitate în EvZ. Până atunci, că tot m-am apucat de scris, voi ce ați vrea să aflați despre el?”, a scris Andronic pe Facebook.

Dan Andronic a fost audiat, în luna martie, la Inspectoratul General al Poliţiei Române, el precizând atunci că a fost întrebat dacă s-a întâlnit cu fostul deputat Sebastian Ghiţă în Serbia(audierea a avut loc înainte ca Sebastian Ghiță să fie prins de Poliția din Serbia, n.red). Nu m-am văzut cu Ghiţă în Serbia sau oriunde în altă parte (...) Dacă Ghiţă era localizat în Serbia, era demult în custodia poliţiei. Nu o funcţiona mandatul european de arestare, dar mandatul internaţional dat prin Interpol funcţionează. Iar între România şi Serbia funcţionează un tratat de extrădare din 1961”, declara Andronic după audiere.

Fostul deputat Sebastian Ghiță a fost arestat în 14 aprilie în Serbia, după ce a prezentat polițiștilor acte false. Fostul deputat dispăruse din țară din luna decembrie, în condițiile în care este cercetat în mai multe dosare penale, și era dat în urmărire internațională.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri