ANP: Cristian Borcea beneficia de telefon mobil, sală de fitness și televizor în celulă

Data publicării:
borcea

 

Cristian Borcea a avut acces la aparate de fitness, se mai arată în raportul ANP. El a putut să facă mișcare cu ajutorul unei benzi de alergat și a unei biciclete.

Cristian Borcea a avut parte de tratament preferențial din partea gardienilor, care i-au dat chiar și o cheie pentru a îi facilita accesul la un telefon instalat special pentru el în zona spălătoriei în care ar fi trebuit să lucreze. Însă Borcea nu a lucrat, el și-a petrecut timpul destinat muncii vorbind la telefon, iar gardienii i-ar fi pontat activitatea, pentru a îi asigura reducerea pedepsei, scrie B1TV.

Cristian Borcea a beneficiat și de vizite peste numărul celor permise de regulament și de bani primiți în mod direct sau prin intermediul altor deținuți cărora familia sa le-a trimis fonduri pentru a face cumpărături de la magazinul penitenciarului.

Ancheta ANP a mai arătat că în celula fostului acționar al lui Dinamo nu s-au efectuat niciodată controale și că acesta avea în celulă parfumuri și alte produse la care alți deținuți nu au acces. 

Cristian Borcea execută 6 ani în închisoare în dosarul Transferurilor, fiind încarcerat la Pentienciarul Poarta Albă. El a fost condamnat alături de alţi grei ai fotbalului românesc: Gică Popescu, George Copos, Mihai Stoica, Giovanni şi Victor Becali, Jean Pădureanu, şi Gheorghe Neţoiu. Procurorii au dovedit că aceștia au realizat ilegal transferurile unor jucători de fotbal din România la cluburi din străinătate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri