Băsescu: Salut decizia parchetului de a se autosesiza în cazul dezvăluirilor lui Ghiţă

Data publicării:
traian basescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a scris pe Facebook că salută decizia Parchetului ICCJ de a se autosesiza în chestiunea dezvăluirilor lui Sebastian Ghiţă. Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) a deschis, miercuri, un dosar penal după înregistrarea audio prezentată de Sebastian Ghiţă în care Traian Băsescu vorbeşte despre informaţii pe care le primea din dosare aflate în curs de soluţionare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Salut decizia Parchetului General de a se autosesiza în chestiunea dezvălurilor făcute de Sebastian Ghiţă la RomâniaTv”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Procurorii PICCJ s-au autosesizat în acest caz, după informaţiile publicate în mass-media privind posibile imixtiuni în actul de justiţie, în urma înregistrării care a fost făcută publică de fostul deputat Sebastian Ghiţă şi în care este redat un dialog între fostul preşedinte Traian Băsescu şi o altă persoană cu care discuta despre informaţii pe care le-ar fi primit legat de dosare aflate în curs de soluţionare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri