C.T.Popescu: Elena Udrea și-a luat în serios rolul de Ana Ipătescu

Data publicării:
ctp hanorac

„Nu prea înțeleg, de data asta. În urmă cu două zile a avut loc acel vot în Parlament, s-a cerut din nou arestarea și, după părerea mea, nu a avut loc o conspirație acolo, în urma căreia să rezulte votul acela prin care d-na Udrea să nu poate fi arestată. Sau a fost o conspirație a bramburelii, pur și simplu nu-i mai interesează pe domnii parlamentari. Nu mai e cool din punct de vedere politic subiectul Elena Udrea pentru dânșii”, a spus Cristian Tudor Popescu la „Jurnalul de Seară”.

„În urma acestui vot, Elena Udrea și-a luat în serios rolul de Ana Ipătescu, anunțând că se va pune în fruntea revoluției împotriva procuraturii, justiției și SRI-ului. Dna Udrea a început să consufere cu dl Ponta brusc, a descoperit că urmează să fie înlăturat, de unde se prezenta anul trecut pe vremea asta ca fiind cea mai feroce luptătoare anti-Ponta, acum este tovarășa de luptă și muncă a premierului nostru”, a adăugat el.

Despre cauțiunea cerută de DNA, 5 milioane de lei, cea mai mare stabilită în România, Cristian Tudor Popescu spune că, probabil, procurorii vor cere din nou arestarea Elenei Udrea.

„Cred că sunt nouă luni de când a fost arestată pentru prima dată prevenit. Apar alte cereri de arestare, în vreme ce nicio hotărâre judecătorească, fie și în primă instanță, nu a fost fost pronunțată împotriva acestei cetățence. Nu se poate! Deja cred că opinia publică – și eu, ca cetățean, începem să fim contrariați. Aici are dreptate dna Udrea, e arestată după sezoane. Așteaptă toată lumea o hotărâre a unui judecător, pe fond, în cazul Gala Bute în cazul Microsoft, în ceva. I se deschid noi dosare, în vreme ce în legătură cu cele din urmă nu avem nicio hotărâre judecătorească, măcar în primă instanță. Nu e în regulă pentru imaginea justiției din România”, a mai spus jurnalistul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri