C.T.Popescu: Viorel Hrebenciuc este un taliban al corupției, ar corupe și cămilele

Data publicării:
cristian tudor popescu ctp 5345359-Mediafax Foto-Octav Ganea-1

„N-o face pentru bani (...), îi place această îndeletnicire, e sensul vieții lui să facă combinații, să tragă sfori, parâme, să aranjeze una-alta (...), scopul lui ontologic este să practice corupția și practică traficul de influență ca mod de viață”, a spus Cristian Tudor Popescu. El a adăugat că dacă în societate s-ar diminua serios corupția, Viorel Hrebenciuc „s-ar îmbolnăvi de inimă rea, ar face depresie”.

Cu toate acestea, Cristian Tudor Popescu spune că Viorel Hrebenciuc nu a fost atât de puternic pe cât pare. Deși a trecut drept un mare combinator, nu era atât de briliant, a pierdut toate campaniile, începând cu cea din 1996 a lui Ilie Năstase pentru Primăria Capitalei, a arătat jurnalistul.

Viorel Hrebenciuc, acuzat de trafic de influenţă. DNA: Ar fi încercat să afle detalii din anchetele care îl vizau şi să iniţieze o nouă lege a amnistiei
Dan Şova, urmărit penal în noul dosar al lui Viorel Hrebenciuc. El a fost audiat la DNA
Viorel Hrebenciuc și Dan Șova, urmăriți penal. Reacția lui Victor Ponta

În ceea ce-l privește pe fostul ministru Dan Șova, Cristian Tudor Popescu a spus că nu știe în ce măsură e vinovat de un eventual complot pentru a prelua șefia partidului, dar spune că politicianul este de un „arivism feroce” și ar fi în stare de orice pentru a avansa în carieră.

În opinia lui Cristian Tudor Popescu, nu Viorel Hrebenciuc îl poate face pe Dan Șova șef la PSD. Dan Șova depinde în totalitate de Victor Ponta, cu Șova se va întâmpla ce va decide Victor Ponta.  Fără sprijinul lui Victor Ponta, Dan Șova ar fi trebuit „să zboare” încă de la declarațiile sale despre Holocaust, a afirmat jurnalistul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri