Cei trei experți din dosarul „Căprioara” au fost trimiși în judecată

Data publicării:
marian oprisan

Cei trei experți contabili vor fi judecați în acest dosar pentru favorizarea făptuitorului, abuz în serviciu, respectiv complicitate la abuz în serviciu.

În rechizitoriul trimis astăzi Tribunalului București, procurorii DNA susțin că unul dintre experții desemnați de instanță să stabilească prejudiciul ar fi stabilit împreună cu Marian Oprișan să fie depusă la dosar o expertiză cu prejudiciu zero, contrar probelor din dosar.

Cazul ce îl vizează pe Marian Oprișan a ajuns la final în primă instanță, iar în urmă cu aproape o săptămână Judecătoria Cluj-Napoca a rămas în pronunțare.

Dosarul „Căprioara” se află pe rolul instanțelor de mai bine de opt ani și îl vizează pe președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. Social-democratul este acuzat că a cumpărat ilegal complexul turistic Căprioara. Ar fi negociat şi plătit pentru el fără o decizie a Consiliului Judeţean pe care îl conduce şi fără avize de specialitate. Oprişan ar fi cerut bani de la Guvern prin câteva adrese în care a invocat pretexte false, susţin anchetatorii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri