Cheloo, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare

Data actualizării: Data publicării:
cheloo INQUAMPHOTOS

Cătălin Ştefan Ion, cunoscut drept Cheloo de la Paraziţii, a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii în dosarul în care este cercetat pentru deținere și trafic de droguri. Pedeapsa propusă de procurori este de doi de închisoare cu suspendare.

cheloo INQUAMPHOTOS
FOTO: INQUAM PHOTOS

ACTUALIZARE 18.10. Judecătorii Tribunalului Prahova au decis o pedeapdă de doi ani de închisoare cu suspendare pentru Cheloo. Ei ai acceptat astfel pedeapsa propusă de procurori.

Termenul de încercare stabilit de judecători este de patru ani, perioadă în care, dacă acuzatul săvârşeşte o altă faptă penală, va executa şi cei doi ani de pedeapsă cu suspendare.

El a recunoscut în faţa procurorilor că a consumat marijuana, dar a spus că nu a vândut altcuiva.

Procurorii DIICOT Ploiești au efectuat, în luna martie a anului trecut, zece percheziții într-un dosar de trafic de droguri de risc (cannabis) și deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept, una dintre acestea vizând domiciliul rapperului Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, au declarat, la acel moment, surse judiciare.

La ieşirea din sala de judecată, Cheloo a precizat că nu acest dosar de trafic de droguri nu are cum să-i afecteze imaginea. „Mi-am recunoscut greşelile! Imaginea mea este atât de deteriorată, de-o viaţă, încât acest dosar nu are cum să-mi afecteze imaginea. Eu nu-mi fac foarte des autocritica, decât în glumă. Decizia judecătorilor este cea care trebuie acceptată, nu mai contează dacă eu sunt de acord sau nu cu ce s-a întâmplat. Nu am o problemă, sunt foarte relaxat, viaţa merge înainte. Aştept şi eu decizia judecătorilor cu aceeaşi nerăbdare ca şi voi”, a declarat artistul.

Cheloo a fost ridicat de procurori și dus la sediul DIICOT din Ploiești pentru audieri, după ce în locuința sa din Breaza au fost găsite mai multe grame de cannabis. La percheziții s-au mai găsit cannabis în plicuri de hârtie, pe unul dintre ele fiind scris „Pentru domnul Cheloo”.

După audiere, artistul a fost lăsat să plece acasă, însă procurorii au decis ca el să fie cercetat sub control judiciar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri