Cine este judecătorul care a dispus arest la domiciliu pentru Olguţa Vasilescu

Data publicării:
avocatul poporului ciocanel facebook-7

 

Surse judiciare au precizat pentru News.ro că magistratul de la Tribunalul Bucureşti care a stabilit ca Lia Olguţa Vasilescu să fie cercetată în arest la domiciliu pentru faptele de corupţie de care este acuzată de DNA este fostul soţ al judecătoarei Geanina Terceanu, Valeriu Mihail Terceanu.

Decizia acestuia, daţă joi, poate fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti.

Judecătoarea Geanina Terceanu este trimisă în judecată de DNA pentru că ar fi luat mită în schimbul pronunţării unor soluţii favorabile în dosarul ”Transferurilor” în care au fost judecaţi pentru corupţie fraţii Becali.

Ea a fost arestată la cererea DNA pe 20 noiembrie 2015, de Curtea de Apel Bucureşti, fiind plasată în arest la domiciliu, la apel, de Înalta Curte.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretul de eliberare din funcţie a Geaninei Terceanu, suspendată de CSM.

La începutul lunii februarie, judecătoarea Geanina Terceanu de la Tribunalul Bucureşti, acuzată că a primit 195.000 de euro pentru a da o soluţie favorabilă în dosarul Transferurilor, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA, alături de Ioan şi Victor Becali şi Cristi Borcea, condamnaţi anterior în dosar, precum şi de avocaţii George Iorgovan şi Daniel Petre.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri