Controlorii din „Trenul Prieteniei” făceau contrabandă cu țigări. Peste 7.500 de pachete descoperite într-o cușetă

Data publicării:
IMG-20170508-WA0010

Controlorii unui tren care mergea dinspre Republica Moldova spre Bucureşti au fost prinşi de poliţiştii ilfoveni cu peste 7.500 de pachete de ţigări pe care le transportau ilegal, într-o cuşetă.

Poliţiştii au făcut control în Trenul Prieteniei în urma unor informaţii că din Republica Moldova sunt aduse la Bucureşti, de către controlori, ţigări de contrabandă , a declarat luni, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov, Roxana Vasile. 

În urma controlului făcut de poliţişti, într-o cuşetă a controlorilor au fost găsite cel puţin 100.000 de ţigări.

Poliţiştii au mai făcut controale în Trenul Prieteniei, însă până luni nu au putut să îi prindă pe controlorii contrabandişti pentru că aceştia aruncau ţigările din tren înainte de a ajunge în Bucureşti. Ţigările erau preluate din acel loc de alte persoane, care le transportau şi le depozitau într-un imobil, de unde ulterior erau luate de către cei care le vindeau ilegal.

Luni, poliţiştii s-au urcat în tren de la Focşani, iar controlorii nu au mai avut timp să arunce pachetele de ţigări transportate ilegal, a precizat Roxana Vasile. Trenul şi-a continuat călătoria până în Bucureşti, unde controlorii suspectaţi de contrabandă cu ţigări au fost opriţi pentru a fi audiaţi de anchetatori.

Acţiunea în acest caz a fost făcută de poliţiştii de la IPJ Ilfov şi de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri