„Coșmar locativ” în familia Cocoș

Data publicării:
cocshii

Dorin şi Alin Cocoş nu mai au loc unul de celălalt în apartamentul de lux din zona Floreasca. Fostul soţ al Elenei Udrea a încercat să convingă instanţa să-i permită să se mute cu chirie, în altă parte. Dar fără succes. Alin Cocoş, în schimb, visează la bunătăţile gătite de mama lui, martor în dosarul „Bica 2”, cu care nu are dreptul să ia legătura. Magistraţii au păstrat însă această interdicţie. Nici Adriean Videanu nu a plecat prea vesel, astăzi, de la Curtea Supremă. Judecătorii nu îl lasă să participe la târgul de marmură din Italia.

La ora la care Dorin și Alin Cocoş părăseau instanţa, nu ştiau că sunt condamnaţi în continuare să se suporte unul pe celălalt.

Dorin Cocoş a declarat că este vital să ţină legătura cu prima sa soţie, Olguţa Chiriac, cea care are calitatea de martor în acest dosar. Argumentul cel mai puternic în schimb a venit de la fiul celor doi, Alin Cocoş, care a declarat în faţa instanţei că îi este dor de mâncarea gătită de mama sa.

Vizitele lungi şi dese făcute de iubita lui Alin Cocoş la închisoarea de lux în care a fost plasat acesta l-au scos din minţi pe tatăl său. Avocatul omului de afaceri a încercat să redea cât mai.....plastic stresul în care trăieşte Dorin Cocoş. Aşa a luat naştere expresia „coşmar locativ”.

Şi fosta şefă antimafia, Alina Bica, a ajuns din nou în sala de judecată. A cerut schimbarea măsurii preventive, însă fără succes. Nici colegul său de dosar, aflat sub control judiciar, nu este mulţumit. Adriean Videanu a cerut să-i fie îngăduit să plece în Italia, la un târg de marmură.

Avocatul său a şi explicat judecătorilor că Adriean Videanu a rămas fără marmură roz, deoarece a mai ratat o expoziţie. Şi, implicit, un contract de un milion de euro. Magistraţii au rămas reci ca marmura în faţa argumentelor, aşa că Adriean Videanu poate cel mult să citească în revistele de specialitate recenzii despre târg. Nu are voie să părăsească ţara. Acuzaţiile în acest dosar sunt dintre cele mai grave.

În 2014, la trei ani după ce ar fi aprobat o despăgubire ilegală pentru omul de afaceri Stelian Gheorghe, Alina Bica ar fi primit ca recompensă, prin intermedul lui Dorin Cocoş, un teren de peste 4.000 de metri pătraţi în Snagov. Ea este acuzată şi că ar fi luat mită pentru a interveni în favoarea lui Ovidiu Tender şi a lui Adriean Videanu, în dosarele instrumentate de DIICOT.

Alin Cocoş este considerat mijlocitorul mitei primite de Alina Bica. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri