Cristian Adomniței, lăsat în libertate

Data publicării:
adomnitei-1

Cristian Adomniței, Teodora Jinga, directorul executiv al Direcției de Proiecte și Dezvoltare Durabilă din cadrul Consiliului Județean, și Carmen Irimescu, şeful Serviciului Proiecte şi Parteneriate, dar și cea care administrează o firmă vizată în anchetă, fuseseră reținuți joi seara.

Şeful Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, e acuzat de favorizarea făptuitorului şi fals intelectual, după ce le-ar fi ajutat pe subalternele sale să acopere nereguli privind un contract pentru tipărirea de materiale de promovare a judeţului.

El are calitatea de învinuit într-un dosar privind un contract păgubos pentru stat, în valoare de 340.000 de lei. Acest contract a fost încheiat între Consiliul Judeţean, aflat sub conducerea lui Cristian Adomniţei, cu o firmă administrată de finii primarului Gheorghe Nichita.

Firma trebuia să se ocupe de promovarea turistică a județului, dar la final aceasta nu a mai realizat toate tipurile de materiale publicitare pe care se angajase să le facă. Cu toate acestea, banii din contract au fost încasaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri