Dan Voiculescu, despre procesul ICA: Nu am niciun fel de emoţii

Data publicării:
dan voiculescu - 5542873-Mediafax Foto-Liviu Adascalitei-5

Dan Voiculescu a stat doar câteva minute la sediul Poliţiei.

Întrebat dacă are emoţii pentru ziua de mâine, când va fi un nou termen de judecată în dosarul ICA, Dan Voiculescu a negat.

„Nu am niciun fel de emotii, v-am spus şi ieri, sunt conştient că am intrat într-o bătălie cu Băsescu, el e preşedintele României încă, şi când intri într-o bătălie trebuie să-ţi asumi nişte riscuri”, a spus el.

Dan Voiculescu va face o conferinţă de presă astăzi, la 18.30. 

Mâine, la Curtea de Apel Bucureşti este un nou termen de judecată în dosarul privatizării ICA. Ar urma să fie audiaţi inculpaţii, iar apărătorii acestora ar trebui să pună concluzii în acest proces.

Preşedintele completului de judecată a menţionat la termenul din 1 iulie că instanţa va înainta o notă către Baroul Bucureşti, pentru a desemna avocaţi din oficiu, în situaţia în care, la următorul termen, apărătorii aleşi ai inculpaţilor nu vor putea fi prezenţi pentru a spune concluzii sau nu vor dori să facă acest lucru.

Tot atunci, judecătoarea Camelia Bogdan, preşedintele completului, a respins mai multe excepţii, cereri de amânare şi de recuzare înaintate de avocaţi şi a extins sechestrul pus pe averea preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu.

Cererea lui Dan Voiculescu de strămutare a dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare, de la Curtea de Apel Bucureşti la o altă instanţă, se va judeca în 24 septembrie, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri