Dan Voiculescu o atacă pe Monica Macovei: Nu e îndrituită să vorbească despre democraţie, ea a fost procuror comunist, nu eu

Data publicării:
dan voiculescu - 5542873-Mediafax Foto-Liviu Adascalitei-7

„E o mare nedreptate şi o mare prostie, un procuror comunist spune despre mine - care sunt un capitalist dovedit - că urăsc statul de drept. Pentru mine, democraţia e cel mai important lucru. Doamna Macovei are o problemă cu democraţia, ea nefiind îndrituită să vorbească despre aşa ceva, ea a fost procuror comunist, nu eu.

Eu par foarte dur, foarte ermetic, dar sunt foarte sensibil. De multe ori oamenii sensibili intră într-o carapace pentru a se apăra de răutăţile oamenilor. Nu am făcut rău nimănui”, a declarat Dan Voiculescu la sosirea la sediul IPJ Ilfov, unde s-a prezentat şi în ultimele zile ca urmare a impunerii măsurii controlului judiciar.

Monica Macovei, fost ministru de justitie şi actual europarlamentar PDL, a susţinut la o emisiune televizată că a fost agresată fizic de către Voiculescu pe vremea când el era senator, iar ea ministru. Ea a dăugat că Voiculescu i-ar fi cerut să schimbe o lege.

Monica Macovei a adăugat că Voiculescu urăşte statul de drept.

„În Senat, Varanu‘ m-a înghesuit și a fost agresiv. S-a lipit de mine la propriu, într-un colț unde m-a băgat, ca să schimb o lege. A fost foarte agresiv și fizic”, a susţinut Monica Macovei. 

Dan Voiculescu a adăugat la ieşirea din sediul IPJ Ilfov că va fi demarată o acţiune, un proces împotriva Monicări Macovei pentru defăimarea României şi pentru subminarea economiei naţionale. 

Iniţiativa ar aparţine unor ONG-uri.  

„Ea a afirmat în plenul PE că în România, la referendum, s-au furat milioane de voturi. S-au deschis 2000 de dosare penale, iar ea va trebui să răspundă din ce cauză a defăimat România”, a spus Voiculescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri