Dan Voiculescu va avea regim închis în penitenciar

Data publicării:
dan voiculescu instanta 2 mediafax

Urmează ca în zilele următoare, comisia specială să decidă dacă Dan Voiculescu va rămâne la Penitenciarul Rahova sau va fi multat la o altă închisoare.

Vineri a expirat perioada de carantină de 21 de zile, petrecută după intrarea în închisoare. 

DAN VOICULESCU A FOST CONDAMNAT de Curtea de Apel Bucureşti, definitiv şi irevocabil, la 10 ani de închisoare, pedeapsa maximă prevăzută de lege, cerută, de altfel de procurori, în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare.

La capătul unui proces care ţinut aproape șase ani şi în care presa a numărat nu mai puţin de 47 de amânări, judecătorii au dispus şi recuperarea integrală a prejudiciului din acest caz: 60 de milioane de euro. Ceea ce înseamnă, între altele, că vor fi confiscate mai multe imobile şi terenuri, printre care şi sediul grupului de firme GRIVCO, precum şi clădirile în care funcţionează posturile Antena 1 şi Antena 3. Acestea din urmă se vor dovedi totuşi destul de greu de preluat de statul român. Potrivit unor informaţii apărute chiar vineri, respectivele clădiri au fost vândute în urmă cu puţin timp de către grupul GRIVCO către către o altă firmă a familiei Voiculescu: INTACT.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri