Deputatul PNL Mircea Roşca şi şeful liberalilor din Azuga, audiaţi la DNA 

Data publicării:
Sigla noua DNA - Directia Nationala Anticoruptie - Mediafax Foto-Liviu Adascalitei-1

 

În plus, deputatul şi-ar fi ajutat un văr să primească mai multe contracte publice cu administraţia judeţeană din Prahova.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA - Serviciul Teritorial Ploieşti fac cercetări într-un dosar în care apar numele preşedintelui PNL Prahova, deputatul Mircea Roşca, şi cel al preşedintelui filialei locale Azuga a PNL, Gabriel Popescu, ancheta vizând vânzarea către un om de afaceri a unui teren din intravilanul staţiunii Azuga, care aparţinea domeniului public.

Primarul staţiunii Azuga, Constantin Samson, a declarat, marţi, pentru Mediafax că în urmă cu câteva săptămâni procurorii DNA au cerut de la Primăria Azuga mai multe documente privind vânzarea unui teren intravilan cu o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi, situat la intrarea în Azuga dinspre Ploieşti, teren vândut în urmă cu aproximativ trei ani unui om afaceri care ar fi reclamat că a dat mită pentru încheierea tranzacţiei.

„Ştiu că este vorba despre vânzarea unui teren care era al Primăriei şi a hotărât Consiliul Local să-l vândă. Tranzacţia s-a făcut pe vremea când nu eram eu primar, ori la sfârşitul anului 2011, ori la începutul anului 2012. Gabi Popescu a mai fost audiat o dată la DNA şi apoi au venit procurorii la noi şi a cerut nişte documente”, a declarat primarul staţiunii Azuga, Constantin Samson.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri