Dinu Pescariu şi Gheorghe Ştefan, față-n față la DNA

Data publicării:
dinu pescariu - 6267720-Mediafax Group-Victor Ciupuliga-1

Confruntarea în dosarul Microsoft este programată pentru astăzi. 

Dinu Pescariu, audiat de procurorii DNA

Dinu Pescariu, unul dintre denunțătorii Elenei Udrea, susține că i-ar fi oferit 500.000 de euro fostului ministru, pentru ca aceasta să îl ajute, în urmă cu câțiva ani, pentru rezolvarea unor probleme în justiție.

„La data de 05.11.2014, Pescariu Dinu - Mihail a formulat denunţ cu privire la săvârşirea unor fapte de corupţie de către Udrea Elena Gabriela. Din denunţul formulat rezultă că, în anul 2013 (...) Udrea Elena Gabriela a pretins suma de 500.000 de euro pentru a-i rezolva problemele din justiţie. Există indicii în sensul că remiterea sumelor de bani a avut loc în mai multe tranşe în perioada iulie 2013 - februarie 2014. Faptele sunt dovedite cu declaraţia martorului, extrasele de cont, înscrisuri olografe ridicate la percheziţie în care sunt indicate sume de bani plătite”, se arată în referatul DNA.

De asemenea, anchetatorii spun şi că Dorin Cocoş ar fi promis intervenţii în Guvern ale soţiei sale, iar în schimb a primit mită 9 milioane de euro. O parte din bani ar fi ajuns într-un cont din Dubai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri